Ingår du i en löparklubb där ni har anlagt ett eget löpspår? Då vet du att det finns en hel del underhåll som kommer med det. Det finns dock produkter som kan underlätta det hela avsevärt. Har du till exempel hört talas om en släntklippare? Om inte bör du läsa vidare för att ta reda på vad det är.

Viktigt att hålla fritt kring spåret

Visste du att många, speciellt kvinnor är rädda för att röra sig utomhus? Det är faktiskt så att många undviker löpturen för att det känns otryggt i spåret. Ett spår som är väldigt snårigt runt omkring kan vara mer skrämmande än en mer öppen yta, därför är det viktigt att hålla vegetationen nere kring spåret. Med Kellfri släntklippare gör du just det på ett enkelt och smidigt sätt. Denna typ av klippare kopplas till en traktor och dras sedan jäms med spåret där den klipper av gräs och sly. Den håller dessutom dikena fria så att risken för översvämning minskas.

Gör spåret till en attraktion

Genom att skapa ett attraktivt löpspår kan ni locka fler betalande medlemmar till klubben. Det är med andra ord en ganska bra investering. Kanske lyckas ni så bra så att just ert spår blir ett av de topp hundra bästa spåren i landet? Tänk att kunna skryta med det. För att inte tala om hur trevligt det är att springa i vackra och öppna omgivningar där man kan känna sig trygg. Med en Kellfri släntklippare fixar ni det enkelt utan allt för stor ansträngning.