Vatten och löpning går hand i hand. Men ibland kan det hända att den som löptränar dricker för dåligt då den kanske inte har en bra och praktisk vattenflaska att ha med sig. Det är där du kommer in i bilden. Om du är en entreprenör, kan du utveckla en vattenflaska som löparna kan ha med sig när de är ute och springer.

Designa en smart vattenflaska

Om du funderar på att ta vara på tillfället att ta fram en vattenflaska som löpare kan använda, kan du göra det på olika sätt. Exempelvis kan du börja med att sätta dig vid ritbordet och börja skissa på en design till en vattenflaska som du tror på. Dock behöver du inte uppfinna hjulet igen om du inte vill. Det finns fina vattenflaskor med tryck som är färdigdesignade och väldigt praktiska om du bara vill sätta ett passande tryck på dem. Vattenflaskor med tryck kan fungera som marknadsföring och dylikt. De kostar inte många kronor att skapa och du kan därför tjäna en hel del på att köpa själva flaskan och sedan enbart designa trycket. Flaskan kan du sedan sälja för flera hundra kronor.

Hos printer.se kan du ta en titt för att se om du hittar en passande flaska som du tror kommer kunna passa någon som löptränar. De har flaskor av aluminium och plast och du kan med fördel välja båda för att se vilken sort folk väljer. När du har bättre underlag för vad som säljer kan du senare välja den ena eller andra sorten. Ett tips är att börja med enbart ett tiotal av varje sort så att du inte köper onödigt många och sedan inte får dem sålda. Alternativt kan du bara köpa en av varje och fråga runt bland vänner och bekanta för att höra dig för vilken de föredrar och utgå ifrån det.